Wij zijn vrij uniek in onze "BBQ-Culinaire"
Danzij onze ruime horeca ervaring en intensieve samenwerking met klassiek geschoolde chef-koks en cateraars kunnen wij met onze professionele Weber barbecues amuses, hapjes, gerechten en zelfs desserts bereiden. Waarschuwing: dit kan tot smaaksensaties leiden!

Ons team bestaat uit 5 gecertificeerde en zeer ervaren Weber Grillmasters die vele geheimen van het barbecuen kennen en deze graag demonstreren en met u willen delen.

Barbecuen kunnen wij ook in thema's:

-Mediterraan
-Oosters
-U.S.A. style
-Amuse/fingerfood
-Ladies bbq
-Italiaans
-Tapas
-Surf+Turf

Hieronder een kleine greep uit onze gerechtjes

Funghi Trifolati: champignons op Italiaanse wijze, gesmoord in witte wijn
 
Gamba's Aioli:  grote gamba's in warme knoflookroomsaus
 
Champignons Francaise: met Franse kruiden en room
 
Yakitori :  Japanse kipspiesjes met zoete gember/sojasaus
 
Costolette di Agnello:  lamsrack koteletten met balsamico

Funghi Trifolati: champignons op Italiaanse wijze, gesmoord in witte wijn
 
Gamba's Aioli:  grote gamba's in warme knoflookroomsaus
 
Champignons Francaise: met Franse kruiden en room
 
Yakitori :  Japanse kipspiesjes met zoete gember/sojasaus
 
Costolette di Agnello:  lamsrack koteletten met balsamico

Funghi Trifolati: champignons op Italiaanse wijze, gesmoord in witte wijn
 
Gamba's Aioli:  grote gamba's in warme knoflookroomsaus
 
Champignons Francaise: met Franse kruiden en room
 
Yakitori :  Japanse kipspiesjes met zoete gember/sojasaus
 
Costolette di Agnello:  lamsrack koteletten met balsamico

 

plaatje