De prijs van onze cateringen bestaat uit de volgende onderdelen:


1- F&B (food &beverage=eten&drinken)

Belangrijk om te weten is dat wij voor artikelen uit onze winkel, de winkelprijs rekenen(geen catering mark-up)

Het komt met regelmaat voor dat wij een buffet of bbq-menu enkel afleveren, vanzelfsprekend rekenen wij daar geen uren of bezorgkosten(binnen Hilversum) voor.

Natuurlijk komen de meeste van onze producten uit onze eigen natuur-traiteurslagerij, dus deze zijn scharrel, biologisch of Label Rouge.

Ook onze kazen zijn biologisch of anderzins "puur natuur"

Voor vis en groenten gaan wij zoveel mogelijk uit van: regionaal, fair trade, of duurzaam.

2. Uren

Uren rekenen wij "door to door", d.w.z. wij rekenen vanaf vertrek van onze winkel tot aankomst onze winkel.

Uurtarieven exclusief 21% BTW:

-organisatie/begeleiding € 62,50

-Partymanager € 62,50

-Chef-kok € 62,50

-1e Kok € 50,00

-2e Kok € 35,00

-keuken/bbq hulp € 17,50

Bediening:

-1e Bediende/manager € 22,50

-2e Bediende/ober € 20,00

-3e Bediende/ober € 17,50

3.Huren

Wij kunnen qua in te huren materialen alles voor u regelen; wij werken nauw samen met Servé verhuur en van Doorn verhuur.

Wij hebben hierin een adviserende rol; de rekening ontvangt u direct van bovengenoemde bedrijven.

In overleg kunt u deze rekening aan ons voldoen, zodat u één totaalrekening ontvangt.

Wij vragen een aanbetaling van 50% van het geoffreerde bedrag één week voor de cateringdatum, voor het resterende bedrag hanteren wij een betalingstermijn van 14 dagen.

 

plaatje